Bu sitenin tüm hakları saklıdır powered by Adem köse..... Blogger tarafından desteklenmektedir.

Reklam Alanı 468 x 60

Reklamınızı Burda Görmek istemezmisiniz bizimle iletişime Geçiniz 0507 320 27 62

seslichat / istanbul

Prenses Teodora’nın incisi İstanbul, artık 15 milyondan fazla insanın yaşadığı kozmopolit bir şehir. Avrupa ve Anadolu yakalarına yayılmış bu şehir çok farklı sosyal ortamları da içinde barındırıyor. Çılgın gece hayatından türkü barlara, rock barlardan ska kafelere kadar her türlü ortamı İstanbul’da bulmak mümkün.
İstanbullular yaşadıkları bu büyük şehrin de etkisiyle küçük Anadolu şehirlerinden daha farklı bir sosyal yaşam içindeler. İstanbullular sosyalleşmeyi sever.
İnternetin gelmesi ise İstanbullular için çok farklı bir sosyal hayatın kapılarını açtı. Aynı semtten insanlar sesli chat siteleri üzerinden tanışıp kaynaşmaya başladılar. Bu hızlı değişim insanların da her geçen gün daha fazla oranda sesli chat odalarına girmesine neden oldu.
Bu sitelerin başında ise şu an en köklü Kameralı sesli chat siteleri arasında yer alan www.kaliteliortam.com sitesi geliyor. Sitede günün her saati Türkiye’nin ve dünyanın her bölgesinden yeni insanlarla tanışıp ücretsiz sesli chat yapmak mümkün. Ayrıca sitedeki samimi dostluk ortamı da bir kez tecrübe edenleri içine çekmeyi başarıyor.
Sitenin güçlü internet altyapısı ise en önemli yönlerinden biri. Bu sayede kameralı sesli chat yaptığınız sırada görüntü kesilmesi, ses kayması gibi problemler yaşanmıyor. Kullanıcılara saatler boyu cam gibi görüntü ve kaliteli ses ile keyifli kameralı sesli sohbetler yapmak kalıyor.
Sitedeki duvar bölümü ise hem kullanıcıların hem de ünlülerin aşk, hayat, mutluluk gibi konularda söylediği en güzel sözleri barındırıyor. Bu sözleri sohbet sırasında kullanıp sesli chat ortamını daha da renklendirmeniz mümkün.
Sitede ayrıca tüm kullanıcılara açık bir galeri bölümü mevcut. Bu bölümün en önemli özelliği tüm dünyada çok beğenilen ve en çok indirilen resimleri bir arada toplamış olması. Bu resimleri kolaylıkla masaüstü arka planı yapmanız mümkün. Bunun yanında sesli chat animasyonları bölümü de oldukça kullanışlı resimler içeriyor.
Site kameralı sesli chat odaları ve galeri dışında forum bölümü ile de kullanıcılara önemli bir hizmet vermekte

Reklam Alanı


Reklamınızı Burda Görmek istemezmisiniz bizimle iletişime Geçiniz 0507 320 27 62

reklam

SiTemizDe TV-1 TV-2 TV-3 TV-4 TV-5 TV-6 SECENEKLERINDEN MAC İZLİYEBİLİRSİNİZ.. Film Maç izliyiP DiLediGinizce sohbet EdeBiLiiRSiNiz BiZi TeRCih ettiGiNiz İçİN TeŞeKKür EDeRiz

TEAM PARTICIPATING